Yamaha Majesty Fan Site - Hungary   >>   Fórum   >>   A FÓRUM SZABÁLYZATA . . . . . . . . . . . . . . . . - FONTOS, OLVASD EL!!! -
A Fórum Szabályzata

Ez a téma le van zárva!

Listázás időrendben


ZsViktor2011. okt. 05. 17:33 | Válasz | #5 
A Yamaha Majesty Fan Site - Hungary Fórum Szabályzata


1. Regisztráció:

1.1 A felhasználó regisztrációjával elfogadja a fórum szabályzatát.
1.2 A Yamaha Majesty Fan Site - Hungary Fórum nyilvános, de hozzászólni csak regisztrált tagok tudnak.
1.3 A regisztráció Adminisztrátori jóváhagyással történik a regisztrációt követően.
Ennek menete a következő:
- Regisztrálás a www.majestyscooter.uw.hu weboldalon a Fórum menüpont alatt.
- Az ott e-mail címnek megadott címre elküldjük a fórum regisztrációs lapot, ezt ki kell nyomtatni és kitölteni.
- A regisztrációs lapon lévő adatok kitöltése után azt, postán a lap alján megadott címre el kell postázni.
- A regisztrációt 2 hét próbaidőre engedélyezzük, így amennyiben ez alatt az idő alatt a regisztrációs adatlap nem érkezik meg hozzánk, hozzáférést felfüggesztjük és csak olvasni lehet a Fórumot.
- A levél megérkezését követően a megadott telefonszámon adategyeztetés céljából felvesszük a regisztrálóval a kapcsolatot.
- Ez után, ha minden rendben van a hozzáférést maximum 48 órán belül véglegesítjük.
- Első belépéskor kötelező egy pár soros bemutatkozást írni a (NÉVJEGY – bemutatkozás) rovatban és 1db fénykép feltöltése a Galéria/Arcképcsarnokba, ami nem ábrázolhat mást csak a felhasználót. Amennyiben ennek feltöltése gondot okoz a majestyscooter@uw.hu címre elküldve a Fórum Adminja feltölti azt.
1.4 A Felhasználók hozzászólásai és megosztott tartalmai utólagosan kerülnek moderálásra a Fórum Moderátorok által.
1.5 A hozzászólások, válaszok tartalmáért a hozzászóló, válaszoló felel.


2. Szabálytalan:

2.1 Ugyanazon hozzászólás egymás után többszöri bemásolása egy topikba.
2.2 Hosszú szövegek céltalan bemásolása.
2.3 Forgalom lassítása, olvashatóság rontása (indokolatlanul nagy képek).
2.4 Olyan hozzászólás, amely nem tartalmaz szöveget vagy értelmetlen.


3. Azonnali törlésre kerülnek:

3.1 Tilos a fórumon sértő, obszcén, vulgáris, gyűlöletkeltő, rasszista, más személyek és közösségek emberi és személyiségi jogait, vagy egyébként a jogszabályokat sértő tartalmakat, információkat elhelyezni, vagy hozzáférhetővé tenni; azok a hozzászólások, melyek jogszabályt sértenek, vagy jogszabálysértésre buzdítanak.
3.2 Fórumon tilos bármilyen pornográf tartalom (például videó, film, fénykép, képfelvétel, szöveg) elhelyezése vagy hozzáférhetővé tétele.
3.3 Tilos a fórumon a hatályos jogszabályok alapján kábítószernek minősülő szereket népszerűsíteni, fogyasztásukra buzdítani, vagy azokkal összefüggésben egyébként a hatályos jogszabályokat sértő magatartást tanúsítani, illetve tilos a kábítószerek hatásairól, használatáról, a hatályos jogszabályokról vitázni, erre vonatkozó információkat vagy tartalmat közölni vagy elérhetővé tenni.
3.4 Tilos a politikai jellegű hozzászólások és az ilyen típusú topikok indítása, hozzáférhetővé tétele
3.5 Azok a hozzászólások, melyek más felhasználókat emberi méltóságában, világ és vallási nézetükben sértenek, vagy azok profilját (linkkel vagy anélkül) negatív színben tűntetik fel, becsmérlik.
3.6 Tilos a fórumon a Moderátorok személyét, tevékenységét nyilvánosan kritizálni és véleményezni, vagyis tilos többek között a Fórum Moderátorok tevékenysége ellen buzdító, bujtogató, hangulatkeltő tartalmakat publikálni.
3.7 Tilos a fórumon bármilyen olyan tartalmat létrehozni vagy hozzáférhetővé tenni, amely valamilyen terméket, szolgáltatást, céget, személyt vagy bármi mást reklámoz, vagy annak reklámozására alkalmas
3.8 Olyan fórum topik, amelyhez hasonló vagy ugyanolyan már készült korábban. Ilyen esetben a hozzászólások számától függetlenül a korábban indított topik marad meg.
3.9 Végül, de nem utolsó sorban törölve lesznek, az un. „OFF TOPIC” hozzászólások, vagyis azok, melyek egyáltalán nem a témához kapcsolódnak vagy más irányba terelik a beszélgetést, mint a topic eredeti témája.
3.10 Tilos más Fórumozó felhasználó nevével belépni, azzal vagy annak nevében beírni, leveleket küldeni. Ez minden esetben azonnali kizárással jár.


4. Kizárás menete:

- Azok a tagok, akik a leírt kötelezettségeknek több alkalommal nem tesznek eleget, a 3-as pontban leírtak ellen szándékosan vétenek, társaikkal vagy a Clubbal szemben nem megfelelő magatartást tanúsítanak, illetve a Fórumon olyan stílust vagy hangnemet ütnek meg akár beírásaikkal, akár pedig társaikkal szemben, amely az egész Fórum és Club színvonalát és elveit aláássák, a tagság egyszerű többségi akaratával, illetve a Fórum színvonaláért felelős Admin és Moderátorok egybehangzó döntése alapján kizárhatóak.
- A kizárást bármelyik tag is kezdeményezheti a Club mindenkori Elnökénél vagy a Fórum Adminjánál és Moderátorainál, akik ezután közös elhatározás szerint szabhatják ki az alkalmazandó szankció mértékét.


5. Szankciók:

5.1 Szóbeli figyelmeztetés. (Admin, Clubelnök, Moderátorok egyaránt saját hatáskörben élhetnek vele.)
5.2 Fórumhoz történő hozzáférés felfüggesztése 1 hétre. (Admin, Clubelnök, Moderátorok közös elhatározás után élhetnek vele.)
5.3 Fórumból és a Clubból történő azonnali és végleges kizárás. (Admin, Clubelnök, Moderátorok közös egyhangú elhatározás után élhetnek vele.)
Amennyiben a 5.2 illetve 5.3 pontokban leírt szankciók bármelyike alkalmazásra kerül, az minden esetben az említett döntéshozók közös, jól átgondolt és mérlegelt, egybehangzó elhatározása alapján történik és nem 1-2 ember véleményét tükrözik.


6. Adminisztrátori szankciók:

6.1 Az Adminisztrátor egyben moderátori feladatokat is ellát.
6.2 A rendszeresen, vagy súlyosan a Szabályzatba ütköző magatartást tanúsító Felhasználó a magatartás jellege és súlyossága függvényében a Yamaha Majesty Fan Site - Hungary Fórumról a 4.-es 5-ös pontban leírtak szerint kizárható meghatározott időszakra, vagy véglegesen.
6.3 Szabályzatba ütköző tartalmak és információk azonnal, értesítés és felszólítás nélkül törölhetők vagy módosíthatóak. Ezen szankciók akár a jogszabályok vagy a Szabályzat egyszeri megsértése esetén is alkalmazhatóak.


7. A moderáció:

7.1 A Moderátor elsődleges feladata a normális, emberi hangnemű beszélgetés lehetőségének, körülményeinek fenntartása a fórum szabályzata alapján.
7.2 A Moderátor a Yamaha Majesty Fan Site - Hungary Fórum Adminisztrátorának felkérésére végzi munkáját, ám fórumbeli hozzászólásai, válaszai nem az adminisztrátor álláspontját, véleményét tükrözik.
7.3 A fórum Moderátorai indoklás nélkül törölhetnek hozzászólásokat és az azokra érkezett válaszokat, ha úgy ítélik meg, hogy az a szabályzatba ütközik. Ezen kívül áthelyezhetnek hozzászólásokat másik téma alá, ha úgy vélik, hogy az adott hozzászólás nem illik az adott topicba.


8. A személyes profil kialakítása:

Belépés után a Beállítások menüpont alatt minden felhasználónak lehetősége van saját profil kialakítására. Ez a lehetőség nem kötelező opció, viszont ha valaki hosszabb távon fórumozó kíván lenni, annak erősen ajánlott.
Mindenkinek jó fórumozást és élményekben gazdag közösségi életet kívánunk a Yamaha Majesty Fan Site - Hungary Fórum oldalán.Zsjak Viktor Yamaha
Majesty Fan Site - Hungary
Adminisztrátor

Fórum Moderátorok
Adminisztrátor, fórum moderátor

ZsViktor2011. szept. 27. 19:40 | Válasz | #3 
Tisztelt fórumozók!

A fórum moderátori jogokkal rendelkező tagjainak névsora a mai naptól:


Gelilackó - Gelencsér László
Passat52 - Csalló József
Sutyi - Ifj. Posta Sándor
Tamás - Rózsahegyi Tamás
TopJoe - Topa József
ZsViktor - Zsjak Viktor
Adminisztrátor, fórum moderátor

Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől