- Hozzászólások: 118
- Köszönetek: 3
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Köszi Józsikám!
Kár hogy nem tudtatok ott lenni.
A felvételek lesznek még jobbak is,csak rá kell jönnöm a helyes beállításokra.
Első próbálkozásra egész jó lett szerintem is.
Tudná a 4K-s felvételt is,de nincs értelme mert nincs készülék ami meg tudná jeleníteni.
Ez a full HD négyszerese lenne.
Ideje volt leváltani az öreg kis masinám.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Haza is küldtük egy második adagért!
Hűűűűűha, miből maradtam én ki ! Andris, nagyon elvarázsolhattad Te a társaságot !
Igen, mindenkinek nagyon bejött a meggyes.
Hamar elfogyott.
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Hűűűűűha, miből maradtam én ki ! Andris, nagyon elvarázsolhattad Te a társaságot !
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Mivel mindenkinek bejött a cucc, és többen kérdeztétek, hogy hogyan készül, ezért most leírom.
Meggyes pálinka
Hozzávalók:
- 2kg frissen szedett, magozott meggy
- 75dkg cukor
- 1,2 liter pálinka
Elkészítés:
A hozzávalókat borítsd össze egy ötliteres befőttes üvegbe. Ne zárd le az tetejét. Azért, hogy ne menjen bele semmi por, bogár, vagy valami, inkább takard le papírtörlővel, amit befőttes gumival rögzíts.
Két héten át, naponta egyszer keverd meg fa-, vagy műanyag eszközzel. Véletlenül sem fémmel.
Az érlelési idő után a likőrt szűrd le, palackozd.
A meggyet tésztaszűrőn érdemes kifacsarni, majd azt a levet is átszűrni valami finomabb szűrőn.
Egészségetekre!
(Az érlelés során, mivel szabadon szellőzik a cucc, végig pálinkaillat lesz a helyiségben. Javaslom, hogy ne a hálószobában készítsétek el. )
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ha minden igaz sikerült a Google Drive-ra föltenni a képeket és a videót. Most csak az a kérdés Ti hogyan tudjátok megnézni?
Valami útbaigazítást kérnék. Elég ha a Drive linkjét megosztom ahol a képek vannak?
Nem egészen.
Létre kell hozni egy mappát, abba kell belemásolni a képeket és a videót, majd a mappát meg kell osztani.
Akkor létrehoz egy linket amit, ha bemásolsz ide akkor le tudjuk tölteni.
A létrehozott mappán jobb egér klikk és megosztható link létrehozása menü.
Azt kell választani, hogy a link birtokába bárki megtekintheti, majd a négyzetben látható linket kell ide bemásolni, van is egy olyan lehetőség, hogy link másolása.
Röviden ennyi, ügyes kislány vagy...
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ha minden igaz sikerült a Google Drive-ra föltenni a képeket és a videót. Most csak az a kérdés Ti hogyan tudjátok megnézni?
Valami útbaigazítást kérnék. Elég ha a Drive linkjét megosztom ahol a képek vannak?
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Már mit?Rendben
Oké befejeztem
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!