MIX (itt mindenről beszélgetünk baráti stílusban)

• Tamás
  • Tamás profilkép
  • Nem elérhető
  • Moderátor
  • Moderátor
  • Ha bukót veszel, az eszed is a helyén legyen!
Több
2018 máj. 02 13:06 #3211 Írta: Tamás
Mielőbbi jobbulást!

"Attól vagy ember, hogy különb tudsz lenni, s felismered a rosszat, s a jót...!"

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2018 máj. 02 12:36 #3208 Írta: oborzilio
oborzilio válasza a(z) MIX (itt mindenről beszélgetünk baráti stílusban) témában
Mihamarabbi felépülést neked is ,Marcsinak is,sajnos mostanában az autósok eléggé figyelmetlenek szerencse hogy nem lett súlyosabb a balesetetek

GYÓGYULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2018 máj. 02 11:27 #3207 Írta: Duncso
Szép napot kedves klubtársak!
Egy kicsit kellemetlen hírt kell veletek közölnöm,tegnapi nap folyamán sajnos balesetet szenvedtünk a motorral.
Röviden az eset,jöttünk Balaton irányából hazafelé és Écsen lakott területen belül haladtunk mikor egy azonos irányba haladó golf 5-s úgy gondolta h bekanyarodik balra.Irányjelzőt féklámpát nem láttam és mivel a felezővonalon mentem így én is balra fordultam az autóval együtt hátha eltudom kerülni a bajt.
Sajnos nem tudtam kis szögben ugyan de nekicsapódtunk az oldalának,a sofőr a helyszínen említette h lehet későn rakta ki az indexet,de a facebookon találtunk egy bejegyzést ahol vki látta az esetet és azt írta h kivételesen nem ment gyorsan a motoros viszont az autós nem használt irányjelzőt,most vele próbálom meg felvenni a kapcsolatot h tanúskodjon.Nekem a mellkasom sérült ,törés egyéb kóros elváltozás nem látható ,Maris térde oldala és nyaka fáj de ő jobban van :) nekem kb 1 hónap a felépülés a motorról semmit nem tok mert elszállították elv ma délután kerül haza.
Mária felhívta Sutyiékat h elmondja mi történt akik igazi baráthoz méltóan azonnal kocsiba ültek és már jöttek is és este 10 óráig szórakoztattak a kórházban majd haza fuvaroztak minket és ez uton is még egyszer is szeretném nekik megköszönni a segítséget és a lelki támaszt.
További fejleményekről tájékoztatlak benneteket.
UI:az idei klub és motoros találkozók autóval történnek :) de legalább részt tudunk venni rajta :) és mocskosul figyeljetek az úton .
Nagyon széles utat mindenkinek!

Több
2018 ápr. 28 06:42 #3185 Írta: Duncso
Mi is már menetre kész. Elvileg minden megvan ami kell. Sutyi utvonalterve alapján megyünk ezért az erintesi pontok figyelembe vételével majd egyszer odaerunk.
Mindenkinek jó utat.

Több
2018 ápr. 28 04:28 #3184 Írta: Feco
Vigyázzatok az úton!!!Várom a tisztelt társaságot!!! A szúnyogriasztót NE felejtsétek!!!

Több
2018 ápr. 27 21:43 #3182 Írta: TopJoe
Én is úgy döntöttem, megyek szombaton. Kicsit butykolok itthon es 11-12 között indulok. Sormason majd csörgök merre vagytok. Mindenkinek jo utat.

Több
2018 ápr. 27 19:20 #3181 Írta: oborzilio
oborzilio válasza a(z) MIX (itt mindenről beszélgetünk baráti stílusban) témában
Már a mi paripánk is felzászlózva várja a holnapot de még hátra van az összepakolás(az asszonyra nagyon oda kell figyelni, mindent hozni akar):vita: :oreg:

• Tamás
  • Tamás profilkép
  • Nem elérhető
  • Moderátor
  • Moderátor
Több
2018 ápr. 27 19:02 #3180 Írta: Tamás

Lovak itatás megvolt,
puceva megvolt,
próba nyeríttetés mevolt.
Vágta holnap!

Vigyázzatok magatokra!

"Attól vagy ember, hogy különb tudsz lenni, s felismered a rosszat, s a jót...!"

Több
2018 ápr. 27 17:53 #3177 Írta: kalo józsef
kalo józsef válasza a(z) MIX (itt mindenről beszélgetünk baráti stílusban) témában
Lovak itatás megvolt,
puceva megvolt,
próba nyeríttetés mevolt.
Vágta holnap!

Több
2018 ápr. 27 16:18 #3175 Írta: kalo józsef
kalo józsef válasza a(z) MIX (itt mindenről beszélgetünk baráti stílusban) témában
Oké akkor 9-30 ra várok minden csatlakozó túrázót a birka csárda parkolójában a szokásos helyen ,szükség esetén 10-15 perc várakozás még belefér!

1. Oborzilió és Ircsi
2. Katika és Karcsi
3.Kalo József és Toncsi

Több
2018 ápr. 26 17:13 #3170 Írta: kalo józsef
Marad a Birkacsárda.
Ha valamely okból nem lennék ott, hívjatok.
De remélem hogy odaérek időben.

• Karcsi
  • Karcsi profilkép
  • Nem elérhető
  • Klubtag
  • Klubtag
  • " Ne az álmaidban élj, hanem éld az álmaidat "
Több
2018 ápr. 26 13:21 #3169 Írta: Karcsi

Megpróbálok sietni.
Én a városon keresztül rövidítek.

Rendben van Józsi....
De hova fogsz sietni:futifuti: :futifuti: Annahegy, vagy Birkacsárda??

• ZsViktor
  • ZsViktor profilkép
  • Nem elérhető
  • Adminisztrátor
  • Adminisztrátor
  • Honda NT700 Deauville
Több
2018 ápr. 24 21:16 #3160 Írta: ZsViktor
Minden Klubtagunkat vár egy kis meglepetés a Klubtagok fórumán!

Az én őrangyalom egy barom... Elzavartam már rég!

Több
2018 ápr. 24 21:15 #3159 Írta: Berci
Tegnap megkaptam a tavaszi szél vizet áraszt élményt. Úgy sz@rrá áztam szegény majámmal hogy átment vizibiciklibe, de nem hagyott cserben. IMÁDOM !!!! :rodeo: :juhe:

Több
2018 ápr. 24 16:40 #3157 Írta: kalo józsef
Megpróbálok sietni.
Én a városon keresztül rövidítek.

• Karcsi
  • Karcsi profilkép
  • Nem elérhető
  • Klubtag
  • Klubtag
Több
2018 ápr. 24 14:11 #3156 Írta: Karcsi
Oké akkor 9-30 ra várok minden csatlakozó túrázót a birka csárda parkolójában a szokásos helyen ,szükség esetén 10-15 perc várakozás még belefér!

1. Oborzilió és Ircsi
2. Katika és Karcsi

• Karcsi
  • Karcsi profilkép
  • Nem elérhető
  • Klubtag
  • Klubtag
Több
2018 ápr. 24 13:16 - 2018 ápr. 24 13:19 #3155 Írta: Karcsi

1. Oborzilió és Ircsi

Attila, Józsi!
Kialakult az indulásunk. Szombaton reggel 7,30-kor indulunk Katikával Dunakesziről. Annahegyi pihenőhöz kb 8,30körül fogunk érkezni. Onnan irány 8.40-kor Tatabánya Birkacsárda. M1 autópálya 39 lehajtójáig pályázunk. Remélem időben oda fogunk érkezni.
Last edit: 2018 ápr. 24 13:19 by Karcsi.

Több
2018 ápr. 23 22:14 #3152 Írta: solidcarbon
solidcarbon válasza a(z) MIX (itt mindenről beszélgetünk baráti stílusban) témában

Solidcarbon!

az én telószámomat tudod.

Töredelmesen bevallom hogy nem mentettem el annak idején decemberben... De Orpi ma este megadta, (utólag is elnézést a kései hívásért! :oops: ) úgyhogy ha lehet akkor Téged hívnálak vasárnap du. hogy éppen merre jártok és hol csatlakozzak.

Több
2018 ápr. 23 20:32 #3151 Írta: kalo józsef
Már látom én is.
De ami késik az nem múlik.
Lesz még E.I.T. meg talán Turul is.
Valamelyiken majd csak összejön.

• Tamás
  • Tamás profilkép
  • Nem elérhető
  • Moderátor
  • Moderátor
Több
2018 ápr. 23 20:18 #3150 Írta: Tamás

Attila!
Minden megoldható!
Remélem a "Don" is olvassa!

Joci, ebből nem lesz kirándulás...

Oldalmegjelenítési idő: 0.310 másodperc