- Köszönetek: 37
Ok!
Sablont kell majd változtatnunk, ezt ugyanaz a probléma okozza amit ITT leírtam (új a fórum motor és még nincs rá jobb sablon), meg fog oldódni, egy kis türelmet kérek még!
Igen, telefonról van szó....
Értem, abban az esetben, ha a telefonos felületről van szó! Gépen Neked is bezöldül, ahol van új hsz., nem?
Asztali gépről talán kétszer néztem a Fórumot. A honlapot bogarásztam végig, kutakodva mi milyen, hogy néz ki.
Tetszik nagyon, de a Fórumot telefonról használom. Akkor ezzel így számolnom kell? Esetleg más aki telefonról fórumozik mi tapasztal?
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Sablont kell majd változtatnunk, ezt ugyanaz a probléma okozza amit ITT leírtam (új a fórum motor és még nincs rá jobb sablon), meg fog oldódni, egy kis türelmet kérek még!
Igen, telefonról van szó....
Értem, abban az esetben, ha a telefonos felületről van szó! Gépen Neked is bezöldül, ahol van új hsz., nem?
Asztali gépről talán kétszer néztem a Fórumot. A honlapot bogarásztam végig, kutakodva mi milyen, hogy néz ki.
Tetszik nagyon, de a Fórumot telefonról használom. Akkor ezzel így számolnom kell? Esetleg más aki telefonról fórumozik mi tapasztal?
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Igen, telefonról van szó.
Értem, abban az esetben, ha a telefonos felületről van szó! Gépen Neked is bezöldül, ahol van új hsz., nem?Viktor!
Létezik-e olyan beállítás, hogy ha megnyitnám a Fórumot, rögtön láthassam, ha valamék topicba írtak. Mert jelen esetben meg kell nyitni az adott topic fölötti valamit (mondjuk MIX) hogy lássam valamit irtak-e az altopicokba.
Szerinted...?
Egyáltalán érthető a kérdés...?
Értem, abban az esetben, ha a telefonos felületről van szó! Gépen Neked is bezöldül, ahol van új hsz., nem?Viktor!
Létezik-e olyan beállítás, hogy ha megnyitnám a Fórumot, rögtön láthassam, ha valamék topicba írtak. Mert jelen esetben meg kell nyitni az adott topic fölötti valamit (mondjuk MIX) hogy lássam valamit irtak-e az altopicokba.
Szerinted...?
Egyáltalán érthető a kérdés...?
Most mobilon vagyok. Itt nem látom a hibát de ha kiengednek a kórházból és lesz annyi erőm akkor megnézem gépen is és ha még ott van le printscreen -elem
Én sem látok kódot, küldj már róla egy screenshot-ot, kérlek!Sziasztok.
2 dologra lettem figyelmes.
Az egyik, hogy itt ezen a lapon, a hozzászólások közé beékelődött egy kis kód is, azt hiszem a beillesztett képek helyett hibaüzenet van. Nem gondolnám hogy csak nálam, de lehet, akkor bocsi.
A másik, hogy olvasgattam a fórum szabályzatot, a Régi oldalon. Itt viszont nem találtam. Ha fent van csak én vagyok vaksi akkor bocsi
Fórum szabályzatot frissíteni kellene, ezért nincs még fent!
Viktor, nekem is csak ezek vannak amiket mutattál, de hadd legyünk már telhetetlenek kérünk még
![]()
![]()
![]()
![]()
Én sem látok kódot, küldj már róla egy screenshot-ot, kérlek!Sziasztok.
2 dologra lettem figyelmes.
Az egyik, hogy itt ezen a lapon, a hozzászólások közé beékelődött egy kis kód is, azt hiszem a beillesztett képek helyett hibaüzenet van. Nem gondolnám hogy csak nálam, de lehet, akkor bocsi.
A másik, hogy olvasgattam a fórum szabályzatot, a Régi oldalon. Itt viszont nem találtam. Ha fent van csak én vagyok vaksi akkor bocsi
Felírom a kívánságlistára, bár nekem ezek is elég kifejezőek. Mindenkinek az ízlését nem tudom eltalálni, ezért az sokat segít, ha küldesz párat (bármilyen .png, .gif fájlt fel tudok tölteni), ami tetszik! Ezt a weblapot nem csak én alakítom, hanem Ti is, véleményekkel, javaslatokkal, amiket utána vagy bele tudok venni a weblapba/fórumba vagy nem, de mindenképp figyelembe veszem! Ha ilyen jellegű javaslat merül fel, azt is köszönöm, ha elküldöd mire gondolsz, ígérem felteszem, nekem ezek tetszenek, neked más, ezzel sincs semmi gond, de mindenkinek képtelenség eltalálni az ízlését. Egyébként a www.pic4ever.com/ címről gyűjtöttem össze, eljátszottam vele egy fél éjszakát, az összeset nem akartam feltenni, mert abból őskáosz lett volna (meg még 3-4 éjszakányi meló). Innen is tudsz válogatni, ha gondolod.Már csak halkan merek kérni,mert szegény Viktornak lehet elege,de a szmájlik tekintetében nem lehetne valami bővítést eszközölni,mert a mostani készlet kicsit szegényes.(legalábbis a régi lehetőségekhez képest sem elég kifejezőek.)
Bocsi...
Már csak halkan merek kérni,mert szegény Viktornak lehet elege,de a szmájlik tekintetében nem lehetne valami bővítést eszközölni,mert a mostani készlet kicsit szegényes.(legalábbis a régi lehetőségekhez képest sem elég kifejezőek.)
Bocsi...
Igen, Viktor direkt úgyállította be a rendszert, hogy miután elküldöd az üzenetet, még van 10 perced, hogy a helyesírási hibákat (vagy barmit) korrigálhasd.Ez fura mert amit én irtam utólag volt lehetőség visszalépni szerkeszteni a szöveget.