- Köszönetek: 11
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Tudod-e hogy kell a hibakódot kiolvasni...?Nem ír hibakódot,ha ráadom a gyújtást leellenőrzi a rendszert csak villogva marad az imo lámpája.He leveszem,24 óra múlva megszünik a villogás ahogy levan írva.Indításnál kezdődik minden előlről az indítómotor teker csak gondolom az imo tiltja a szivattyút. Kérdeztem villamossági szerelőt azt mondta tegyem fel trélerre vigyem Yamaha szervízbe,a kulcsokat kell újraprogramozni....Mind a két kulcs rosszlenne? Hihetetlen.
Hibakódot nem ír ki?Szia! Kipróbáltam ,ugyanúgy tilt villog az imo lámpája.
Szia!Sziasztok! Új Vagyok itt,a segítségetekre lenne szükségem! Egy 400-as Majáról lenne szó,mostanság vettem. Annyit tudtam vele menni hogy lepapíroztam.
Télen indítgattam,Most azt csinálja ha ráadom a gyújtást akkor is villog az imo lámpája! Mind a két kulcsal ez a jelenség.Pirosfejű kulcsot nem kaptam,hibakódot nem ír ki,akksi teljesen töltve,az önindító teker.Álló helyzetében romlott el.Mit tegyek?
Üdv Mindenkinek!
Egy nem túl súlyos, de mégis roppant kellemetlen hiba mérgezi az idei első kilómétereimet a 400-as Majestyvel...
Hiba: Tegnap kb 20 km megétele után menet közben leesett a sebességmérő mutatója. Röviddel ezután narancssárgán felparázslott a "check engine" lámpa, félreálltam, halgatóztam, olajszintet, vízszintet néztem, és mivel mechanikus hibát nem tapasztaltam úgy döntöttem hogy lábon hazamegyünk. Egy ezt követő előzés során kellemetlen meglepetésként egyszercsak ledadogott a gép gyorsítás közben. Mondanom sem kell megállt az ütő bennem a távolságibusz mellett... Felraktam a telefonomat, hogy lássam mennyivel megyek, és kiderült hogy 110-nél történik a ledadogás - gondolom valamiféle beépített elektronikus teljesítménykorlát lehet, amikor vészüzemmódban megy a gép sebességjel nélkül...
Amire eddig jutottam:
Szerintem fontos adalékinfó, hogy a robogót 1 napja gumizták át, és történt fékfolyadék csere is. Tehát az első tengelyen levő jeladó meg lett bolygatva. Adta magát a helyzet hogy hívjam a szerelő srácot aki megcsinálta nekem. (megbízok benne, mert évek óta ő szereli a motorjaimat, eddig nem volt semmi panasz). Azt mondta hogy ő a szenzort rendesen összerakta/visszatette, és inkább mérjek rá hogy van-e töltés, mert jellemzően generátorprobléma esetén szokott ilyesmi történni.
Este rámértem, töltés egészséges mértékben megvan alapjáraton és terhelés alatt is...
Hétfőn megy vissza a sráchoz, de nagyon érdekelne hogy ven-e közületek valakinek valami hasonló tapasztalata!
A válaszokat előre is köszönöm!
Széles utat!
Én nem tettem és nem is tenném a gyújtáskapcsolóra.Üdvözletem!
Látom lassan mindenkinek lesz töltésmérője a motorjában, én is rendeltem egyet. Én a gyújtáskapcsolóba terveztem bekötni, de ha van valakinek jobb ötlete, hogy ne kelljen annyit bontani a bekötéshez, akkor legyen szives ossza meg velem!
Köszönöm!
Janika
A telefonszáma:Üdvözletem!
"Szarvason Mravik Miskának van Yamaha bontója" Ennyit találtam az "archívumban" is a "vilamosság" oldalon.
Megmondaná valaki, hogy hol lehet őt megtalálni az adott településen? Nagy szükségem lenne rá, ha még dolgozik!
Nagyon Köszönöm az olyan felvilágosításokat, hogy: -itt kutakodj meg ott....de sajnos nagyon kezdő vagyok, minden területen...elnézést a tudatlanságomért, igérem fejlődni fogok...csak most segítsen valaki egy kicsit több infóval, mint a "kutakodás"!
Előre is Köszönöm!
Tisztelettel!